Showtack - horse | rider promotion

Stalgordijnen / guards

Stalguard

Ontwerp je eigen stalgordijn en stalguard!
Stalgordijnen zijn bijna een must op (inter-)nationale concoursen. Naast het feit dat het een promotie is van je bedrijf en/of sponsor, ruiter of paard, biedt het stalgordijn de paarden in drukke stallen privacy en rust, zodat ze optimaal kunnen presteren op de wedstrijd. De stalguards van Showtack geven de paarden de mogelijkheid de omgeving te observeren zonder de stal uit te lopen. De stalgordijnen en stalguards worden "geprint". Dit houdt in dat het ontwerp in de stof wordt geweven. Aan de hand van een logo, foto, huisstijl of moodboard wordt jouw unieke, gepersonaliseerde stalgordijn of stalguard gemaakt. En doordat de stalgordijnen en stalguards worden geprint is er veel mogelijk op het gebied van kleuren en afbeeldingen.
De stalgordijnen en stalguards van Showtack zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te bevestigen aan de stal.

De stalgordijnen en stalguards zijn als enkele producten of in combinatie met de gepersonaliseerde deken de perfecte manier om je bedrijf/sponsor/paard of ruiter te presenteren tijdens (inter-)nationale concoursen of thuis.

Wil je liever een stalgordijn of stalguard geborduurd hebben met jouw logo? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Vraag jouw persoonlijke en unieke offerte aan bij Showtack: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.